Today.ua

Асмус і Харламов розпочали поділ майна: кому що дістанеться

Христина Асмус і Гарік Харламов, які вважалися однією з найкрасивіших пар російського шоу-бізнесу, розлучаються і вже навіть ділять майно. Їхня пара припиняє існування після восьми років спільного життя.

Втім, подейкують, що останній рік подружжя вже практично не жило разом. Чутки про можливе розлучення кінозірки і зірки Comedy Club з'явилися набагато раніше, ніж подружжя офіційно оголосило про своє рішення.

Подейкують навіть, що приводом до розлучення стала постільна сцена, в якій знялася Христина у кінофільмі "Текст". Нібито Гарік не зміг пробачити дружині таких відвертих зйомок. Так це чи ні – невідомо. Хоча вони обоє підкреслили у своїх публікаціях:

"Ні пандемія, ні фільм «Текст», ні хтось третій у цій ситуації не винен".

При цьому обоє також попросили своїх підписників не турбувати їх у цей період розпитуваннями щодо розлучення, бо вони не мають наміру робити на цьому хайп і все одно нічого не скажуть.

"У будь-якому випадку це болючий процес і я прошу вас поставитися з розумінням до нашого рішення. ЗМІ прошу не турбувати, це безглуздо. Ніяких коментарів і інтерв'ю (у всякому разі поки що) на цю тему не буде", - пише у своїй публікації Христина.

І все ж, журналістам вдалося дізнатися кілька новин про розлучення в адвоката Христини Анатолія Кучерени. Виявляється, шлюборозлучний процес розпочався не вчора і не пару днів тому, він триває вже півтора місяці.

За цей час подружжя вже встигло поділити, наприклад, нерухомість, якою володіє їхня сім'я. Зокрема, їхній новий особняк на Рубльовці. За спільним рішенням, Христина з дочкою залишаться жити у цьому будинку, а Гарік переїде в свою московську квартиру.

При цьому, підкреслив адвокат, сам процес протікає без взаємних докорів і суперечок. Обоє з великою повагою ставляться до прав одне одного і не конфліктують через поділ спільно нажитого. Підтвердив це і один з колег Гаріка Харламова. Що стосується аліментів, то він поки не знає, про що домовилося подружжя.

Крім того, колега Гаріка висунув свою версію причини, яка могла послужити каталізатором розлучення.

"Розбіжності, напевно, спровокувало те, що Христина стала дуже затребувана, багато працювала", - припустив він.

Нагадаємо, Гарік Харламов розповів в одному з шоу, як він у молодості підпалив будинок своєї колишньої пасії. Правда, гуморист зізнався, що зробив це не навмисне – так вийшло. Однак Христині все ж не завадило би встановити в особняку на Рубльовці хорошу протипожежну сигналізацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ