Today.ua

Ані Лорак зі своїм шоу обіцяє об'їздити всю Євразію, але України в її планах немає

Ані Лорак, яка тепер живе в Москві і гастролює в основному Росією, нагадала шанувальникам про своє шоу DIVA. Артистка заявляє, що це видовище світового рівня, над яким працювала величезна команда талановитих професіоналів.

"3 березня 2018 в «Олімпійському» відбулася прем'єра шоу DIVA! Команда з кількох сотень справжніх професіоналів своєї справи на чолі з геніальним режисером @olegbodnarchuk допомагала мені у створенні шоу світового рівня. Більше 35 000 глядачів стали свідками моєї історії. На їхніх очах здійснилась моя велика мрія! ❤️ Сьогодні кожен з вас може зануритися в атмосферу того дня, і відчути як це було! ?? Повна версія #шоуДива чекає вас на моєму каналі в YouTube!" – повідомляє артистка у своєму Instagram.

Багато фанатів співачки залишили під її постом свої захоплені коментарі. Глядачі пишуть, що шоу вийшло дійсно космічного масштабу, і що їхня улюблениця там сяє яскравіше за будь-яку зірку. Артистку навперебій запрошують із концертами в різні міста Росії, включаючи й зовсім віддалені куточки.

"Чекаємо вас у Бурятії!" – написав хтось із шанувальників.

Чекають її також і за межами РФ. Зокрема, Ані Лорак хочуть побачити в Азербайджані, Казахстані, будуть раді знову прийти до неї на концерт у Білорусі.

https://www.instagram.com/p/B8BnjLhA2L5/

Дуже багато теплих відгуків написали жителі України. Українці, за правом співвітчизників, хочуть бачити свою Діву на батьківщині, аби насолодитися її співом наживо.

"Найкраще шоу! Улюблена, найкраща артистка, дуже чекаємо і сумуємо в Україні, приїжджайте, Кароліночка", "Чекаємо в Україні, сподіваюся, ми побачимо все це вживу", "Це напевно найкраще шоу, яке коли-небудь я бачила", "Коли в Україну?", - звертаються з питанням українські фанати Ані Лорак.

На жаль, від улюбленої зірки відповіді поки немає. Правда, деякі шанувальники відповідають замість неї, і поки ця відповідь невтішна.

"Чекаємо в Україні, сподіваюся, ми побачимо все це наживо@anilorak??" – запитує один шанувальник Лорак.

"У мене таке враження, що ні", - відповідає йому інша.

Нагадаємо, Ані Лорак шокувала шанувальників своєю новою зовнішністю. Фанати відзначають, що після "тюнінгу" обличчя улюбленої співачки змінився не на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ