Today.ua

“Совісті зовсім немає“: Алла Пугачова образила своїх шанувальників

Алла Пугачова обманула своїх найпалкіших шанувальників. Пильні фанати дуже швидко викрили, що російська співачка "підсунула" телеглядачам не справжній свій виступ на ювілейному концерті.

За словами шанувальників творчості Алли Борисівни, кінокартина "Той самий концерт" за участю Алли Пугачової транслюється в російських кінотеатрах. Але деякі шанувальники знайшли значні неточності в кінострічці.

Як виявилося насправді, половина концерту – це просто запис, який знімали в інші дні, а не повноцінно живий виступ.

А всьому виною мікрофон, який Пугачова тримає в різних руках. І справа навіть не в ракурсі. Також видно, що одну частину відзняли у павільйоні "Главкіно", іншу - під час репетицій в порожньому залі Кремлівського палацу. У картині це виразно помітно, є постановочні сцени, де Примадонна не дивиться в камеру, а в зал. А фонограма і співвідношення живого звуку видають всі огріхи зйомки, як такої.

Ми вже повідомляли про те, що відома російська співачка Алла Пугачова, яка нещодавно заявила про відхід з великої сцени, мабуть, ще довго буде радувати глядачів своєю присутністю. Після недавнього концерту в Мінську в соціальних мережах з'явилися фото, на яких Примадонну просто не дізнатися.

Також раніше стало відомо про те, що з нагоди 70-річчя Алла Пугачова вирішила зібрати всіх фанатів на своєму виступі в Мінську 2 листопада. Є інформація, що Примадонні за один виступ вдалося заробити близько 250 тисяч євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ