Today.ua

90-річний танцюрист Чапкіс займається сексом частіше, ніж їсть хліб

Григорій Чапскис – жива легенда українського танцю, днями відзначив своє 90-річчя. Ювіляр жваво спілкувався з гостями, багато рухався, танцював і навіть встиг дати інтерв'ю Каті Осадчій. Говорили не про вік і хвороби, а про інтимноме життя ювіляра.

За свій 90-річний вік Григорій Миколайович вже вчетверте одружений. Причому його теперішня, четверта, дружина на 52 роки молодша за чоловіка. Внучка танцюриста від першого шлюбу старша за його дружину.

"Коли молода дівчина закохується в 90-річного, хоча й зовні молодого чоловіка, чи немає в цьому якогось другого дна?" – спробувала вивести подружжя на чисту воду Катя Осадча.

"Вона багатша за мене, можеш всіх заспокоїти. Вона заробляє більше за мене, - відразу відпарирував Чапкіс і, несподівано додав те, що мабуть, крутилося у Каті на язиці, проте вона не наважувалася спитати: - Я можу прожити без хліба, а без сексу я не можу. А всі інші подробиці треба до неї. А оскільки всі журналісти зараз хочуть до неї, вона тікає від них".

Крім того, балетмейстер додав, що в його житті простежується певна закономірність: кожні 25 років він змінює дружину, квартиру і машину. Виходить, Григорій Чапкіс натякнув: до наступного шлюбу чекати залишилося 10 років. І отже, знову – нова квартира, нова машина і нова дружина – ще молодше за попередню.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=174&v=9bK2HqmQ-Dw&feature=emb_logo

Нагадаємо, у минулорічному шоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс підкорив усіх глядачів майстерним виконанням вальсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ