Today.ua

72-річну Ротару змусив працювати її син: сестра співачки розповіла усю жахливу правду

Софія Ротару вже майже місяць не з'являється на публіці і ніде не чути про її виступи. Шанувальники співачки занепокоїлись, чи не сталося, бува, чогось недоброго з їхньою улюбленицею. Можливо, рідні народної артистки приховують інформацію про якусь серйозну хворобу артистки, яка змусила її піти зі сцени.

Тим часом, як з'ясувалося, Софія Ротару вже давно мала намір покінчити зі сценічною діяльністю. Утримав її від цього кроку син Руслан. Про це розповіла сестра Софії Ротару, Ауріка, яка взяла участь у передачі "Життя відомих людей" на одному з українських телеканалів.

Виявляється, співачка дуже важко переживала смерть свого чоловіка Анатолія Євдокименка. Вони прожили разом 34 роки. Анатолій Євдокименко був не лише чоловіком для співачки, але й її продюсером, кращим другом та її джерелом натхнення. У Анатолія стався інсульт. Його довгий час виходжували в лікарні.

І от коли вже здавалося, що біда минула, через рік стався другий напад. Євдокименко впав у кому. Софія тоді розривалася між виступами і турботою про чоловіка. Її підтримувала віра в те, що він усе-таки зможе видертися з цієї біди. Однак третій інсульт поставив крапку в усіх надіях – Анатолія Євдокименка не стало.

Це сталося у 2002 році. Софія Ротару дуже важко переживала смерть коханого чоловіка. Вона скасувала усі гастролі і концерти, замкнувшись у чотирьох стінах своєї біди. Знаменита артистка і всенародна улюблениця подумувала про те, щоби назавжди покинути сцену.

Витягнув матір із цього стану її син Руслан. Саме він змусив її вийти з дому і знову взятися за роботу. Спочатку вона це робила з примусу, щоби не доставляти синові прикрощів, але згодом втягнулась у процес, і робота захопила її. Вона знову відчула смак життя і радість від улюбленої праці. Таким чином, незважаючи на свій 72-річний вік, Ротару досі затребувана та улюблена своїми слухачами.

Вона чудово виглядає, об'єктивно їй і п'ятдесяти років не даси. Як вдається Софії Ротару зберігати свою молодість, нещодавно поділився секретом її концертний директор Сергій Лавров. Він розповів кілька секретів знаменитої співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ