Today.ua

50 років разом: Влад Яма привітав батьків з річницею весілля та показав рідкісне фото

Популярний український хореограф та суддя шоу "Танці із зірками" Влад Яма привітав своїх батьків з важливою датою у їхньому житті. Микола Петрович та Любов Миколаївна 26 серпня відзначили 50-річчя спільного життя. Люблячий син опублікував фото батьків на сторінці в Instagram і зробив зворушливий підпис.

За словами 40-річного хореографа, цей день вони всією сім'єю мали відзначати на Бірючому острові (Азовське море), але війна порушила ці плани. Сам Влад Яма зараз перебуває із сім'єю у США. Де його батьки, невідомо.

"Неймовірний приклад для кількох поколінь. Скільки історій, розмов, подій... Дякую, що підтримували мене у всьому і витрачали на танці гроші, яких не було... Сьогодні ми планували разом святкувати на Бірючому острові, але хтось прийшов на чужу землю, щоб когось "рятувати"... Наздоженемо, обіцяю! Люблю всім серцем!", - написав Влад Яма.

На фото мама та тато хореографа ніжно обіймають один одного, а на фоні видніються фото їхнього сина, невістки та онука. Микола Петрович і Любов Миколаївна Яма мають ще старшого сина Дмитра, який працює адвокатом у Запоріжжі. Там же проживають батьки Дмитра та Влада.

Влад Яма вже багато років живе у Києві, а до батьків у Запоріжжя навідувався до війни, коли була така нагода.

Раніше повідомлялося, коли Влад Яма перетнув кордон з Україною, і як йому це вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ