Today.ua

Знаки Зодіаку, які втратить багато грошей у травні: астрологічний прогноз

Наступний місяць буде фінансово невдалим для трьох знаків Зодіаку. Астрологи склали їм гороскоп – і порадили вже зараз почати економити.

Відкласти покупки до кращих часів і затягнути пояси доведеться Близнюкам, Скорпіонам та Терезам. У травні на них чекають багато невдач у справах, тому потрібно дуже обережно розпоряджатися доходами. Езотерики вважають, що ці люди можуть збідніти наступного місяця та обрости боргами.

Близнюки

У Близнюків наступного місяця очікуються непередбачені витрати. Вони непомітно для себе викинуть на вітер значні суми. Представники цього знаку Зодіаку матиме непереборне бажання поповнити гардероб і купити дорогу техніку. Якоїсь миті вони можуть надто захопитися – і в особистому бюджеті утворюється значний пролом.

Близнюкам потрібно спокійніше підходити до статті витрат - і не кидатися у вир з головою. Бездумне марнотратство може призвести до банкрутства та злиднів.

Скорпіон

Скорпіони також не вміють поводитися з грошима. Їм завжди важко вдається розпоряджатися прибутками грамотно. Однак травень стане для них місяцем невдач, коли буде багато втрачених можливостей – і ще більше провалів.

Зірки наступного місяця не будуть прихильними до Скорпіонів. Їм краще поберегти сили та спробувати збільшити дохід у червні. Влітку фінансове становище людей цього знака покращуватиметься – важливо не прогаяти шанс помножити свої доходи.

Терези

Найгірша ситуація з грошима у травні складеться у Терезів. Фінансове становище погіршуватиметься крупними витратами, до яких вони не будуть готовими.

Представникам цього знаку Зодіаку потрібно подбати про "подушку безпеки" – їх можуть звільнити з роботи та позбавити єдиного доходу. Цього року вони матимуть вдалий проект, проте наступні чотири тижні можна не сподіватися на успіх.

Раніше астрологи назвали трьох щасливчиків, які розбагатіють у травні – гроші буквально поллються на них річкою.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ