Today.ua

Дружина Зеленського захворіла на COVID-19: як почувається перша леді України

Дружина президента України Олена Зеленська заразилася коронавірусом. Як почувається перша леді країни розповіли в Офісі Президента.

Дружина Володимира Зеленського пройшла тест на коронавірус, який показав позитивний результат. За яких обставин відбулося зараження COVID-19, поки не повідомляється.

У прес-службі Офісу президента заявили, що тестування пройшли всі члени сім'ї Зеленських, включаючи президента і дітей. У Олени Зеленської тест показав позитивний результат, що означає, що в її крові знаходиться вірус COVID-19. У той же час глава держави і діти повністю здорові, їх тести показали негативні результати.

На даний момент Олена Зеленська відчуває себе добре, немає ніяких симптомів нездужання. Однак вона знаходиться в самоізоляції, не контактує ні з чоловіком, ні з дітьми.

У повідомленні прес-служби наголосили, що Зеленська відповідально дотримувалася правил карантину і виконувала всі рекомендації МОЗ, регулярно проходила тестування на COVID-19.

З метою з'ясування причин та джерела зараження дружини Володимира Зеленського коронавірусною інфекцією, розпочато епідеміологічне розслідування. Всім, хто контактував з Оленою Зеленською, запропоновано пройти тестування і дотримуватися самоізоляції.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський публічно висловив бажання заразитися коронавірусом. Проте пізніше відмовився від цієї затії.

До речі, щодо подальшої долі глави держави висловився всесвітньо відомий астролог Влад Росс. Що експерт передрік Володимиру Зеленському після закінчення президентського терміну?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ