Today.ua

Дружина Віктора Павлика показала, як виглядають її ніс та підборіддя до та після пластики

Молода дружина Віктора Павлика порівняла свої ніс та підборіддя до пластичної операції та після неї. 28-річна дівчина зізналася, що реабілітація точно варта того, щоб вдосконалити обличчя.

Дружина Віктора Павлика до та після пластичної операції

В особистому акаунті в Інстаграм Катерина Реп'яхова поскаржилася на те, що через будову обличчя - занадто коротке підборіддя, у неї завжди збиралася шкіра і здавалося, ніби у неї два підборіддя. Для фото дівчина всіляко намагалася це ховати, але їй набридло, і вона вирішила виправити ситуацію.

"Моє друге підборіддя турбувало мене навіть більше, ніж ніс. У мене дуже коротке підборіддя і через це з'являлося друге, достатньо було лише трохи нахилити голову. Після пологів друге підборіддя стало ще більше. Я це завжди намагалася сховати", - розповіла дружина. Павлика.

У ході операції блогерці взяли трохи жиру з живота і вставили його в підборіддя, щоб він здавався довшим. Однак Катерина зазначає, що результат її не сильно задовольнив, і вона, швидше за все, робитиме більш серйозну операцію.

"Мені додали жир із живота і зробили (підборіддя) довшим. Але ця процедура не робить його занадто довшим. Швидше за все в майбутньому я поставлю імплантат", - повідомила дружина Віктора Павлика.

Також Катерині виправили форму носа – прибрали горбинку, зникло "роздвоєння" кінчика і ніздрі стали ширшими.

Нагадаємо, ми показували чотири зірки, які зробили пластику та ніхто не помітив – ювелірна робота хірурга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ