Today.ua

Дружина Бориса Джонсона показала рідкісне фото із чоловіком зі святкування 3-річчя їхнього сина

Борис Джонсон після звільнення з посади прем'єр-міністра Великобританії проводить весь час зі своєю родиною. Вперше за багато місяців його дружина показала нове фото політика – пара відсвяткувала 3-річчя їхнього сина.

58-річний Борис Джонсон та 35-річна Керрі Саймондс одружилися у 2021 році та виховують двох дітей. Їхньому старшому синові днями виповнилося 3 роки, а дочка нещодавно відзначила перший день народження.

В особистому обліковому записі в Інстаграм дружина політика поділилася знімками зі святкування та показала кадри з нещодавньої відпустки з чоловіком.

"Щасливого третього дня народження Вілфі. Найдобріший і люблячий хлопчик. Завжди веселий ти робиш наше життя яскравішим. Нам так пощастило", - зазначила Керрі.

На знімку Керрі, Бориса та Вілфреда знято разом на яхті, дивлячись на воду. Перед ними натягнута сітка, щоб можна було відпочивати над водою.

Також дружина екс-прем'єр-міністра Великої Британії поділилася знімками зі святкування. Вечірка, зважаючи на все, пройшла в навчальному закладі, куди були запрошені друзі Вілфреда. Свято пройшло у тематиці борців з вогнем – діти та дорослі були одягнені як пожежники.

"Чи є ще щось найбільш вимотуюче, ніж вечірка 3-річного хлопчика", - жартома поцікавилася молода матуся.

Нагадаємо, дружина Бориса Джонсона показала рідкісні фото з підрослою дочкою - Ромі - 1 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ