Today.ua

Зеленський вже виконав свою головну місію: астролог здивувала прогнозом для президента

Астролог Марина Скаді розповіла, що президент України Володимир Зеленський прийшов до влади заради виконання певної місії. Своє завдання на посаді глави держави колишній комік, незважаючи на жорстку критику і падіння рейтингів, вже виконав, передає unian.net.

Своєю думкою, заснованою на положенні небесних тіл в зодіакальному колі, астролог Марина Скаді поділилася в одному з останніх інтерв'ю. Спеціаліст по зірках стверджує, що Володимир Зеленський вже виконав свою головну місію на посаді президента України. Політика його команди зуміла продовжити розпочате Петром Порошенко, а саме: зруйнувати старі догми і шаблони, докорінно змінити систему в середині країни.

Саме це було головним завданням колишнього артиста, з яким він блискуче впорався. Тепер настає час для досвідчених і зрілих політиків, яким доведеться впорядкувати і систематизувати всі напрямки життя і розвитку України, як держави.

Астролог також впевнена, що попередник Зеленського - Петро Порошенко теж виконав свої завдання, його правління завершено і до влади власник цукеркових фабрик «Рошен» більше ніколи не повернеться.

Марина Скаді переконана, що на зміну команді Володимира Зеленського прийдуть інші люди, які не є прихильниками Петра Порошенка.

Нагадаємо, раніше відомий український астролог Влад Росс, який впевнено передбачив перемогу Володимира Зеленського на президентських виборах, заявив, що місцеві вибори в Україні скасують. Хто буде стояти за резонансним політичним рішенням?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ