Today.ua

Зеленський буде спілкуватися з народом через відеоблог: нові плани Офісу президента

Як планують у Офісі президента, глава держави буде вести свій особистий (іменний) відеоблог. Таким чином, Володимир Зеленський буде ближче до народу і зможе донести до нього без посередників свої наміри і пояснити гострі питання.

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк розповів, що відеоблог глави держави транслюватиме не «відосікі». Це буде повноцінний іменний відеоблог «Який президент буде вести регулярно, який буде дуже жорстко структурований - це саме те», - підкреслив Подоляк, який в ОП є відповідальним за медіанапрям. Іменний відеоблог для Володимира Зеленського повинен стати додатковим каналом, який буде допомагати доносити до народу позицію влади з тих чи інших питань. Необхідність в даному форматі спілкування президента з країною виникла через нестачу медіаресурсів.

Планується, що Володимир Зеленський в 10-хвилинному відеоролику щотижня буде давати свій фідбек, що охоплюватиме і прояснюватиме 5 - 6 найважливіших і гучних тем тижня.

Відзначимо, що Володимир Зеленський і глава Офісу президента Андрій Єрмак були госпіталізовані в столичну клініку «Феофанія» з загостренням коронавірусної хвороби. Обидва знаходяться в окремих ізольованих палатах.

Нагадаємо, раніше прес-секретар президента України розповіла про те, як себе почуває Володимир Зеленський після зараження коронавірусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ