Today.ua

Сніданок з нічого за 5 хвилин: як смачно приготувати яйця з лавашем

Вранці дуже не хочеться витрачати багато часу на приготування їжі, а коли в країні ще й відбуваються систематичні відключення світла, потрібно швидко підлаштовуватися під ситуацію. Пропонуємо вам порадувати себе та своїх коханих дуже смачною та простою стравою з яєць та лаваша.

Простий сніданок за 5 хвилин з яєць та лаваша - рецепт

Для приготування цього сніданку можна використовувати будь-які інгредієнти, які лежать у холодильнику.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Яйця змішати з сіллю і перебити виделкою - небагато, потрібно лише перемішати.
  2. Дрібно нарізати зелень і додати до яєць.
  3. Розігріваємо антипригарну сковороду та виливаємо на неї яйця з цибулею. Зверху викладаємо лаваш або тортилью, обсмажуємо пару хвилин, доки не прихопляться яйця, і перевертаємо.
  4. На одну половину лаваша викладаємо начинку – будь-яку, що є вдома: нарізану капусту, листя салату, порізану ковбасу чи шматочки відвареного м'яса. Також можна додати обсмажені або мариновані гриби, авокадо, перець та будь-які інші овочі.
  5. Зверху присипаємо сиром і складаємо лаваш навпіл.
  6. На сковороду викладаємо невеликий шматочок вершкового масла і обсмажуємо на ньому лаваш з двох сторін.

Готово. Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати борщ у мультиварці – швидкий рецепт традиційної української страви на м'ясному бульйоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ