Today.ua

Запечений оселедець з грибами за стародавнім рецептом норвезьких рибалок

Заморожений оселедець коштує набагато дешевше солоного та маринованого. Приготуйте на вечерю запечений оселедець з грибами за рецептом норвезьких рибалок, якому вже багато століть. Упевнені, це блюдо стане одним з найулюбленіших у вашій родині.

Запечена оселедець з грибами: рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Гриби, цибулю і зелень дрібно нарізати і перемішати. Додати до них тертий хрін (можна використовувати готову приправу), рослинну олію. Посоліть і поперчіть за смаком, ще раз добре перемішайте.

У риби видалити хвіст і голову. Почистити черево, а потім вимити під проточною водою. Промокнути оселедця всередині і зовні паперовими рушниками. Наповнити черевця начинкою з грибів.

Кожний оселедець загорнути в окремий аркуш фольги. Запікайте протягом півгодини при 180 градусах в духовці.

Перед подачею трохи прочиніть фольгу і так подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Нагадаємо, раніше вчені назвали сорти риби, яка підвищує імунітет і має загальнозміцнюючу дію. Яку рибу їсти, щоб не хворіти?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ