Today.ua

Заливний пиріг з капустою - ситний рецепт із простих продуктів до сніданку, обіду чи вечері

Швидкий, простий, але смачний сніданок, обід чи вечеря – це не мрія, а реальність. Заливний пиріг тому доказ. Приготувати цю страву можна з будь-яких продуктів, які є вдома. Тісто готується простіше простого. Усі інгредієнти складаються у форму, заливаються тістом, запікаються та подаються до столу.

Заливний пиріг з капустою

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Капусту тонко шаткуємо і заливаємо окропом - залишаємо на 30 хвилин.
  2. Через вказаний час зливаємо воду, додаємо спеції, сіль і дрібно нарубану зелень.
  3. Яйця збиваємо зі сметаною та щіпкою солі.
  4. Борошно перемішуємо з содою і поступово вводимо в тісто, перемішуючи до однорідності.
  5. Капусту додаємо в тісто і добре перемішуємо.
  6. Форму для випікання змащуємо олією та виливаємо тісто з капустою.
  7. Випікати пиріг у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 40 хвилин.
  8. Заливний пиріг можна подавати зі сметаною.

Готово. Смачного.

Пропонуємо вам також спробувати приготувати хачапурі з сиром та яйцем на сковороді – це простий рецепт ситної страви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ