Today.ua

Ювелірна робота: топ-4 зірки, які зробили пластику і ніхто не помітив

Жертва пластичного хірурга – це зовсім не про сьогоднішніх наших героїнь. Ці знаменитості знайшли ідеального лікаря, який зміг змінити їх, але зберегти натуральну красу та унікальність.

Всі ми знаємо Мелані Гріффіт, Демі Мур, Кортні Кокс, Лінду Євангелісту, маму Сільвестра Сталлоне, які перестаралися з пластичними операціями та перестали бути схожими на себе. Але є зірки, які роками звертаються до хірургів, але виглядають так само, як і раніше, лише набагато краще. А все тому, що знають міру.

Зірки до та після вдалої пластики

Ешлі Сімпсон до та після пластики

Американська співачка та зірка 00-х знайшла хірурга із золотими руками, адже йому вдалося зробити її набагато красивішою, але при цьому зберегти природність. Ешлі змінили форму носа, прибрали нависле повіко і підкололи губи. Все зроблено настільки ювелірно, що хочеться аплодувати.

Дуа Ліпа до та після пластики

Зміни на вигляд успішної співачки настільки мінімальні, що визначити їх практично нереально. Більшість може зробити ставку на те, що Дуа стала дорослішою і риси її обличчя стали кутастими, але все це - результат вдалої пластичної операції. За словами експертів, Ліпа зробила ринопластику (зміну форми носа) та блефаропластику (операція зі зміни форми повік, розрізу очей), а також мінімально видалила грудки Біша, щоб виглядати максимально природно.

Кіра Найтлі до та після пластики

Важко повірити, що британська актриса лягала під ніж хірурга, адже вона неймовірно гарна від природи. Але це так. Їй провели операцію зі зміни форми носа, а також видалили жир із щік - ось тільки відхопили забагато, адже зі щічками Кіра Найтлі виглядала набагато красивіше.

Жизель Бюндхен до та після пластики

Успішна модель на пенсії провела якісну роботу над своєю зовнішністю, і їй пощастило знайти справжнього професіонала своєї справи. Манекенниця точно зробила ринопластику, і, можливо, трохи підколола губи.

Нагадаємо, Демі Мур виправила невдалу пластику і стала виглядати на 20 років молодшою - знову стала собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ