Today.ua

Юна копія тата: Кейт та Вільям показали новий портрет доньки в день її 8-річчя

Принц Вільям та Кейт Міддлтон відсвяткували день народження доньки та показали новий портрет 8-річної принцеси Шарлотти.

В офіційному акаунті подружжя з'явилося нове фото, зроблене дружиною британського принца. Кейт Міддлтон захоплюється фотографією і полюбляє фотографувати своїх дітей самостійно навіть для офіційних портретів, які пізніше публікуються для публіки.

"Бажаємо принцесі Шарлотті найщасливішого дня народження! Їй виповнюється 8 років", - йдеться у публікації принцеси та принца Уельських.

Єдина дочка Кейт і Вільяма постала в кадрі, сидячи на плетеному кріслі, одягнена в чарівну білу сукню з вишитими на ньому різними квітами. Дівчинка широко посміхається, а її волосся розвивається по спинці крісла.

Шанувальники одноголосно дійшли висновку, що дівчинка – копія свого батька. А комусь навіть здалося, що дівчинка схожа на свою покійну прабабуся Єлизавету.

"Виглядає так само як її батько", "Вона мініатюрна версія Вільяма", "Вона виглядає як її батько на цьому фото", "Просто красуня, вся в тата", "Вона схожа на свою прабабуся, королеву Єлизавету. Вона дуже мила", "Це точно дочка принца Вільяма", - пишуть у коментарях шанувальники королівської родини.

Нагадаємо, нове фото принца Луї порівняли з дитячими знімками батьків: на кого більше схожий син Кейт та Вільяма.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ