Today.ua

Спідниця-трапеція, гольф у рубчик та ідеальний піджак – новий вихід першої леді Олени Зеленської

Олена Зеленська зустрілася з директором Європейського регіонального бюро ВООЗ Гансом Генрі П. Клюге. Під час своєї місії в Україну він привітав першу леді України із запуском національної програми з психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, та відзначив значний прогрес у впровадженні першочергових заходів у відповідь на виклики війни.

"Щоб психологічна допомога стала такою ж звичною та доступною, як і звичайна медична, і допомогла українцям загоїти психологічні рани війни, продовжуємо створювати свою, унікальну систему охорони психічного здоров’я", - зазначила Олена Зеленська.

Для зустрічі з Гансом Клюге перша леді України обрала дуже цікаве вбрання, яке повністю відповідало офісному дрес-коду, але при цьому мало свіжі трендові деталі.

Вибір дружини українського президента впав на довгу гірчичну спідницю-трапецію з цікавими складками, темно-коричневий гольф у рубчик і подовжений об'ємний жакет в дрібну англійську клітку. Її образ завершила елегантна зачіска, ніжний макіяж та трендові золоті сережки.

"Ганс Клюге – лікар із 25-річним досвідом роботи на трьох континентах. Мала приємну зустріч із ним у Києві. Подякувала за всебічну підтримку у створенні Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки", - розповіла Олена Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська показала найкрасивіше пальто 2022 року. Верхній одяг у стилі Кейт Міддлтон у всій красі підкреслив струнку фігуру першої леді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ