Today.ua

Вийшли з моди: чотири шапки, яких краще позбутися у 2022 році

Якщо ви все ще носите шапку-панчоху або берет з помпоном, то вам настав час оновити свій гардероб. Стилісти показали моделі головних уборів, які не просто втратили свою актуальність, а стали справжнісіньким антитрендом, і більше ніколи не повернуться в моду.

Шапки, яких краще позбутися у 2022 році

Шапка-панчоха не просто антитренд, а вже давно забуте минуле, яке краще б і не поверталося звідти. Дуже складно знайти людину, якій справді йшла б ця модель головного убору. Голова щодо тіла стає дуже маленькою, що порушує пропорції.

Головні убори зі стразами або надлишком декору вже давно свідчать про поганий смак своєї власниці. Враховуючи, що в моді мінімалізм, то камінці, брошки, стрази та множинні нашивки – це все антитренд.

Берети зараз в моді, а ось берети з пухнастим помпоном вже давно ні. Цей хутряний кружечок дешевить образ і робить його неактуальним, а також додає своїй володарці кілька зайвих років.

Шапка-чалма не те щоб вийшла з моди, але явно пахне нафталіном. Такий головний убір краще вибирати дівчатам зі східною зовнішністю, тоді чалма лише підкреслить їхню індивідуальність.

Нагадаємо, стилісти назвали шість наймодніших моделей шапок та головних уборів цієї осені та зими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ