Today.ua

Виглядає років на 20 молодше: Дженніфер Еністон потрапила в об'єктиви папараці та вразила зовнішнім виглядом

Дженніфер Лопес не єдина в Голлівуді зірка, яка у віці 53 років варта захоплення. Є ще така красуня як Дженніфер Еністон, яка справляє не менше враження на публіку. Вперше за довгий час актриса серіалу "Друзі" потрапила до об'єктивів папараці та вразила зовнішнім виглядом.

Красуню-блондинку зняли папараці на зйомках нового сезону популярного серіалу "Ранкове шоу". У кадрі Дженніфер Еністон постає разом зі своїм колегою Джоном Хеммом. Фотографії було зроблено на вулицях Нью-Йорка, а зірка потрапила до об'єктивів журналістів на розкішному кабріолеті Porsche.

Зірка ситкому "Друзі", 53-річна Дженніфер Еністон виглядала чудово в облягаючих синіх джинсах із завищеною посадкою та злегка розкльошеними штанинами. Образ вона доповнила черевиками на підборах із гострим носком, чорною водолазкою та трендовим укороченим жакетом.

Волосся актриса залишила розпущеним, а з аксесуарів обрала невеликі кільця-сережки та окуляри з діоптріями у стильній оправі у стилі 80-х.

Їй можна тільки позаздрити, адже виглядає виконавиця ролі Рейчел Грін просто чудово, і їй можна дати років на 20 менше за її справжній вік.

Нагадаємо, 53-річна Дженніфер Еністон похвалилася ідеальною фігурою в роздільному купальнику - не гірша за Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ