Today.ua

В'язаний кіскою костюм і жилет: дочка Олександра Педана показала найзатишніший образ цієї осені

Попри повномасштабну війну та небезпеку ракетного обстрілу, а також атак дронами, багато українців намагаються жити, як і раніше. Те саме стосується артистів. Наприклад, Олександр Педан разом зі своєю 17-річною красунею-дочкою продовжують знімати свій відеопроект, відвідуючи українські міста та університети.

З шанувальниками в Інстаграм-сторіз успішний український шоумен поділився рідкісними фото зі спадкоємицею. Тато та дочка зачарували публіку парним вбранням.

"Попри все, продовжуємо знімати в безпечний від тривог час. Останній день першого пулу зйомок", - зазначив Олександр Педан у публікації.

На фото батько та дочка постали у стильних парних образах. Обидва вони обрали сірі костюми, білі кросівки та дуті тонкі жилети.

17-річна дівчинка продемонструвала одне з найстильніших вбрань цієї осені. Її вибір упав не просто на трикотажний костюм, а трендовий, виконаний товстою в'язкою-кіскою. Під низ Валерія одягла довгу білу футболку, щоб вона виглядала з-під кофти, волосся залишила розпущеним, підкрутивши його у дрібні кучері, а також відмовилася від макіяжу. А ось шоумен з'явився перед камерою в джогерах та лонгсліві.

Дівчинка дуже схожа на свого зіркового батька, що не припиняють стверджувати шанувальники. Також Олександр Педан має молодшого сина, який росте копією його дружини Інни.

Нагадаємо, Олександр Педан показав рідкісне фото з красунею-дружиною в день гранатового весілля. Пара відзначила 19-ту річницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ