Today.ua

Все в одній сковороді: як швидко приготувати італійське різотто з креветками

Якщо ви вже сумуєте за літом і хотіли б принести трохи смаку у своє життя – то італійське різотто з креветками – те, що лікар прописав. Цей рецепт дуже простий - весь процес приготування відбувається в одній сковороді і не потребує особливих навичок.

Італійське різотто з креветками - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Гарячу воду змішати з шафраном і відставити убік.
  2. Креветки обсмажуємо на скороді з 2 столовими ложками вершкового масла та приправами. Якщо креветки сирі, то вони повинні звернутися калачиком і почервоніння, якщо готові, то достатньо дочекатися лише апетитної рум'яної скоринки.
  3. Зі сковороди дістаємо креветки. Додаємо в неї вершкове масло і рис. Готуємо помішуючи кілька хвилин. Вливаємо 2-3 столові ложки овочевого бульйону та готуємо, постійно помішуючи.
  4. Коли вода випарується, додати ще бульйону, допоки рис не приготується майже до готовності.
  5. Після цього додаємо шафран, пармезан і дрібно нарізані креветки. Готуємо, постійно помішуючи, поки страва не перетвориться на соус.
  6. Подавати різотто можна, присипавши зверху страву пармезаном і прикрасивши зайвими креветками.

Готово. Смачного.

Пропонуємо приготувати улюблений борщ Тараса Шевченка. Шеф-кухарі поділилися рецептом, яким любив Кобзар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ