Today.ua

Все більше схожа на матір: дочка Олі Полякової з яскравим макіяжем та новою зачіскою зачарувала зовнішнім виглядом

18-річна Маша Полякова вже зовсім доросла. І чим старша вона стає, тим більше схожа на свою зіркову матусю.

Незважаючи на хейт, який виявляють до підлітка численні користувачі соцмереж, дочка Полякової продовжує публікувати фото та відео на загальний огляд, і не дає себе образити.

На великодні канікули, які в Англії тривали два тижні, доньки української зірки приїхали додому. Оля Полякова була дуже рада провести час зі своїми спадкоємцями, які з минулого року навчаються в Лондоні.

Провівши час у Києві, Маша Полякова зустрілася зі своїми друзями та сходила до улюбленого салону краси, де їй навели красу.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз донька співачки опублікувала кадри із салону, представши перед підписниками у стильній сукні в клітку на запах, асиметричною спідницею та прозорими рукавами.

У салоні дочка Полякової оновила колір волосся - вже кілька років дівчинка фарбується у рудий. Таке рішення вона ухвалила через те, що зіркова матуся забороняє спадкоємиці обрізати її довгі локони. Також стилісти зробили підлітку трендову зачіску, підкрутивши волосся в дрібні кучерики, і нанесли гарний природний макіяж, який підкреслює переваги зовнішності.

Маша ніяк не підписала нових кадрів, адже й так усе зрозуміло. Новий імідж личить дівчинці, яка після переїзду в Лондон перестала носити не по роках яскравий макіяж і почала одягати дівчачі образи.

Нагадаємо, Оля Полякова показала фігуру у вазі 86 кг: "Я виглядала як величезна шафа на ніжках".

 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ