Today.ua

Ось це фігурка: 20-річна донька Ольги Сумської підкорила зовнішністю на фото у купальнику

Ольга Сумська – мати двох дорослих дочок. Її старша спадкоємиця, 32-річна актриса Антоніна Паперна живе в Росії, а молодша, 20-річна Ганна Борисюк перебуває з матір'ю та батьком в Україні, і відмовляється їхати за кордон.

Дівчинка підтримує батьків, а також не хоче пропускати навчання у театральному, попри те, що подруга пропонувала їй переїхати до Великобританії.

В особистому обліковому записі в Інстаграм молодша дочка Ольги Сумської зрідка робить нові публікації. Цього разу юна красуня приголомшила шанувальників фотографією у купальнику. Відпочивала дівчина на річці Ірпінь під Києвом.

"...Це смішно: вірити в чортів, в якихось мавок, лісовиків! Учитель в школі нам казав, що інший світ тепер настав, що слід по відьмах, по чортах лишився тільки у казках..." – зазначила у публікації Ганна Борисюк.

У кадрі донька Ольги Сумської постала сидячи на дошці для серфа, одягнена в трендовий роздільний купальник у тай-дай забарвлення. Вона залишила волосся розпущеним і одягла окуляри з діоптріями. 20-річна дівчина може похвалитися приголомшливою фігурою та модельними даними. Вона цілком могла б побудувати успішну кар'єру як на подіумі, так і на телебаченні. Не всі підписники залишилися задоволеними новим постом Анни. Деякі фоловери відзначили, що для таких фото у війну – зовсім не час.

"Ой, нене!" – захопилася мама дівчинки у коментарях, а інші підписники відзначили: "Зараз у нас війна і не до показових виступів", "Дуже приваблива", "Красива", "Зірка", "Красуня".

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, як її привітали з днем народження донька із чоловіком - кулі та квіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ