Today.ua

Vodafone буде надавати безкоштовні послуги в період карантину: повний перелік

Vodafone в черговий раз зробила крок назустріч своїм абонентам. На весь період вимушеної самоізоляції буде суттєво розширено перелік безкоштовних послуг, що напевно порадує українців.

За даними прес-служби компанії «Vodafone Україна», на час карантину по коронавірусу можливості звичайних пакетів будуть доповнені новими корисними сервісами і послугами. Причому доступ до них буде відкритий на безоплатній основі до 24 квітня 2020 року, тобто до дати закінчення періоду самоізоляції українців.

У компанії розповіли, що пакет Vodafone Online Pass буде доповнено безкоштовними сервісами Bookmate, BeFit, Vodafone Press, Vodafone Music.

Якщо ви любите читати цікаві книжки або слухаєте їх аудіоверсії, то ресурс Bookmate відкриє перед вами безліміт на користування величезною онлайн-бібліотекою, в якій ви зможете прочитати будь-яку книгу на 15 мовах світу.

BeFit – буде корисний тим, хто стежить за своїм здоров'ям і фізичною формою. Даний сервіс – це фітнес-центр у вас вдома.

Любите погортати газету чи журнал, тоді послуга Vodafone Press дозволить вам завжди бути в курсі поточних подій в Україні і в світі. Сервіс являє собою онлайн-каталог веб-версій величезної кількості періодичних видань.

Vodafone Music – дозволить слухати улюблену музику нескінченно довго і в хорошій якості. На весь період карантину по коронавирусу абоненти компанії «Vodafone Україна» отримають безкоштовний доступ до цього сервісу.

Крім того, в Vodafone додали, що безліміт на послугу Online PASS продовжено до 30 квітня 2020. Нудні дні в самоізоляції можна буде трохи розбавити спілкуванням у популярних соціальних мережах і месенджерах.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Vodafone не забуває про справжніх героїв сучасності – медичних працівників. Які подарунки приготували в компанії для всіх українських лікарів?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ