Today.ua

Vodafone подарує безкоштовний інтернет та 1000 хвилин на дзвінки справжнім героям

У цей важкий час життя людей усього світу рятують лікарі, медсестри, санітари... Пандемія коронавіруса змусила багатьох поглянути на світ іншими очима. Мобільний оператор «Vodafone Україна» вирішив зробити будні медпрацівників трохи легшими і подарувати їм безкоштовну можливість зв'язатися з близькими по телефону або через Інтернет.

Так, Vodafone з 1 квітня 2020 року почав на безоплатній основі нараховувати додаткові хвилини і гігабайти медпрацівникам України, які є клієнтами контрактної форми обслуговування або користувачами по передоплаті.

Про це повідомили в прес-службі компанії «Vodafone Україна», уточнивши, що всім медичним працівникам країни будуть надані безкоштовні 10 Гб мобільного інтернету, безліміт на користування соціальними мережами (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest) і месенджерами (Viber, Telegram, WhatsApp, Skype, Snapchat), а також 1 000 хвилин на всі вихідні дзвінки на інших операторів та на міські номери.

Щоб отримати пакет подарунків від «Vodafone Україна», працівники медичної сфери країни повинні заповнити заявку на сайті Likar.vodafone.ua або надіслати SMS-повідомлення на номер 7777.

Після надходження заявки, протягом 5 днів буде здійснена верифікація номеру у Національній службі охорони здоров'я України (НСЗУ). Потім послуга буде активована, про що абонента сповістять за допомогою відповідного SMS-повідомлення.

Використовувати безкоштовний інтернет та 1000 хвилин на дзвінки необхідно протягом 30 календарних днів з дня нарахування.

Медикам, номерів телефонів яких поки немає в електронній базі системи охорони здоров'я, необхідно спочатку зареєструватися в медичній інформаційній системі, звернувшись у відділ кадрів за місцем роботи, а потім внести свій номер, увійшовши в електронний кабінет системи.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що мобільний оператор «Vodafone Україна» скасував абонплату для деяких категорій своїх користувачів на весь період карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ