Today.ua

Замість котлет: рецепт соковитих м'ясних оладок із секретним інгредієнтом

В українській кухні безліч рецептів котлет та в кожної господині знайдеться свій. Можна урізноманітнити меню та приготувати замість звичної страви м'ясні оладки. У фарш потрібно додати секретний інгредієнт, який допоможе виробам стати соковитішими та цікавішими на смак. А головне – вони готуються набагато простіше.

М'ясні оладки стануть чудовою альтернативою котлетам. Не треба буде використовувати м'ясорубку, що важливо за умов регулярного відключення електроенергії в Україні. Вам знадобляться такі продукти:

Спочатку потрібно промити м'ясо, прибрати плівки та нарізати на невеликі кубики чи соломкою. Додайте до нього яйця, дрібно порубану цибулю та часник, пропущений через прес.

Потім у миску з "фаршем" потрібно оправити крохмаль та майонез. Посоліть та поперчіть заготовку, можна використовувати улюблені спеції. Поставте ємність з м'ясом та іншими компонентами на годину у холодильник.

М'ясні оладки потрібно обсмажувати на сковороді з антипригарним покриттям. Налийте достатньо олії, розігрійте її і столовою ложкою викладайте вироби на розпечену поверхню. Обсмажуйте їх до золотистої скоринки з обох боків.

Замість свинини можна використовувати телятину, яловичину чи курятину. Майонез чудово замінює сметана, а крохмаль – борошно. Подавайте м'ясні оладки можна з легким овочевим салатом та будь-яким гарніром.

Нагадаємо, як приготувати пишні та соковиті котлети – потрібно додати інгредієнт, який завжди є на кухні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ