Today.ua

Разом в Ізраїлі: Даша Кацуріна показала пікантне фото у спідній білизні з Володимиром Дантесом

Володимир Дантес та Даша Кацуріна разом перебувають у Тель-Авіві та діляться з фанатами кадрами зі своєї подорожі. Колишня дружина нового бойфренда Наді Дорофєєва зазначила, що вирішила зробити собі невелику відпустку, а український співак приїхав до Ізраїлю, щоб виступити на благодійному концерті на підтримку України.

Попри те, що Володимир Дантес і Даша Кацуріна поки що офіційно не підтвердили свої відносини, все ж таки вони весь час підігрівають ці чутки. Наприклад, багато галасу наробило їхнє ніжне прощання на вокзалі місяць тому, а потім взагалі з'явилися повідомлення, що закохані живуть разом.

В особистому обліковому записі в Інстаграм дизайнер і мама двох дітей опублікувала пікантне фото. У кадрі Даша постала сидячи на ліжку, одягнена в нюдовий напівпрозорий бюстгальтер, прикривши найпотаємніше смайликом у вигляді апельсина. Вона позує рано-вранці абсолютно без макіяжу з розпущеним волоссям, а Володимир Дантес заплітає їй косички.

Принаймні те, що це український співак, упевнені численні шанувальники пари. Підписники провели розслідування, виявили шматочок тату на зап'ясті руки, зазначаючи, що це справді виконавець.

View this post on Instagram

Публікація від Dasha Katsurina ?? (@dasha_katsurina)

"Дуже тепло від фото", "Рука Дантеса. Бачу край тату", "По лініях на руках бачу - це він", "Це Дантес кіски заплітає", "Сподіваюся, що руки Дантесовські", "Це тільки українці можуть воювати, і паралельно вести інтриги-розслідування", "За 4 хвилини істотно зросла кількість пошукових запитів у Google "руки Дантеса", "Вова, виходь, ми знаємо, що це ти", "Ну з Вовкою ви були б найкрасивішою парою на світі", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Володимир Дантес вперше розповів, як пережив розставання з Надією Дорофєєвою після 10 років шлюбу: "Більше не хочу бути один".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ