Today.ua

Закохуються раз і на все життя: названо трьох жінок-однолюбів за знаком Зодіаку

Є люди, які не можуть жити без любовних авантюр, а є ті, кому до вподоби стабільність. Астрологи проаналізували гороскопи та назвали трьох жінок за знаком Зодіаку, які є однолюбами. Якщо вони зустрічають "того самого" чоловіка, почуття до нього залишаються сильними до кінця життя.

Езотерики назвали жінок, серед яких найбільше відданих одному-єдиному чоловікові. У їхньому житті може бути багато стосунків і навіть шлюбів, проте насправді вони по-справжньому любили лише раз.

Рак

Жінка-Рак з раннього віку мріє про красиве і чисте кохання. Вони хочуть зустріти справжнього принца на білому коні. Якщо кандидата на руку і серце знайдено, такі дами виходять заміж і залишаються вірними своєму партнерові до кінця днів. У періоди розлуки з коханим вони мріють не про похід наліво, а про швидке возз'єднання з обранцем.

Лев

У жінок-Львів завжди багато прихильників. Вони яскраві, цікаві особистості з гарними фігурами та багатим внутрішнім світом. Проте вся увага протилежної статі їм не важлива, якщо в полі зору виявилася та сама людина, яку вони важають гідною знаходитися поруч. Завоювати серце Левиці непросто, але якщо це вдалося, то вже назавжди.

Стрілець

Для жінки-Стрільця неприйнятні вільні стосунки та часті зміни бойфрендів. Їм складно підпустити до себе когось надто близько. Однак, якщо такий чоловік увійшов в довіру, то це непросто так. Представниці цього знаку Зодіаку дуже тверезо ставляться до сімейного життя, тому в них можна бути цілком впевненими.

Раніше астрологи назвали трьох найбагатших жінок за знаком Зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ