Today.ua

Володимир Остапчук показав, як виглядатиме його новий будинок після ремонту: все з українських матеріалів

Володимир Остапчук та його дружина Христина Горняк зараз займаються приємними турботами – контролюють будівництво свого будинку в передмісті Києва та думають над тим, яким буде дизайн. З шанувальниками український шоумен поділився своєю візуалізацією, похвалившись, як виглядатиме його оселя.

На час атаки Києва російськими окупантами Володимир Остапчук заморозив будівництво. Але щойно "другу армію світу" відкинули туди, звідки вона з'явилася, шоумен вирішив продовжувати роботи. З шанувальниками він поділився фото зведеного особняка та розповів, що в ньому буде.

Днями разом із дружиною ведучий побував на будівництві та показав, що робота кипить. Також Володимир Остапчук показав, яким буде інтер'єр у його домі. Разом із Христиною вони зупинилися на західному стилі: білі стіни, багато натуральних матеріалів, дерева та різні цікаві предмети інтер'єру.

В Інстаграм-сторіз він показав, як виглядає його будинок зараз, і яким він буде у найближчому майбутньому. Також шоумен наголосив, що планує підтримувати українських виробників та більшу частину матеріалів та предметів інтер'єру закуповувати саме в Україні.

"Наш будиночок. Сьогодні за планом: обговорити, де класти плитку навколо будинку, подивитися, як швидко сохне штукатурка, (визначити) місце для літнього душу та гостьового будиночка. Наша мета – все максимально зробити з українських матеріалів від українських виробників - зазначив Володимир Остапчук у публікації. – А за вікном теж непочатий край роботи – розбити сад та газони”.

Нагадаємо, Володимир Остапчук розповів про погрози від батька своєї першої дружини: "Якщо зі мною щось трапиться..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ