У нових реаліях українці можуть перебувати без світла кілька годин, півдня, добу чи навіть декілька. Враховуючи, що багато мешканців України позбулися старих газових плит і мають лише конвекційні чи електричні, без світла їм хіба що вдається гріти їжу на пальниках чи свічках. Якщо їсти дуже хочеться, а приготувати будь-що можливості немає, тоді на допомогу прийде ситна і швидка в приготуванні намазка, і не одна.
Намазка з морквою по-корейськи – рецепт
Складові:
- Яйце
- 30 г сиру
- 30 г моркви по-корейськи
- 30 г майонезу
- Сіль на смак
- Перець на смак
Спосіб приготування:
Сир та яйце натерти на тертці. Моркву по-корейськи розрізати на дрібні шматочки. Додати майонез, приправи та намазати на хліб.
Намазка з рибною консервою – рецепт
Інгредієнт:
- 100 г будь-якої рибної консерви
- Яйце
- 50 г майонезу
- Перо зеленої цибулі
- Сіль на смак
- Перець на смак
Спосіб приготування:
З риби видаляємо кісточки і розминаємо її вилкою. Варене яйце натираємо на тертці та додаємо до риби. Цибулю подрібнюємо і додаємо до риби. На око додаємо майонез, солимо, перчимо, добре перемішуємо та намазуємо на хліб.
Намазка з крабовими паличками – рецепт
Складові:
- 100 г крабових паличок
- 50 г майонезу
- 50 г плавленого сиру
- 50 г фети
- кріп
- Сіль на смак
- Перець на смак
Спосіб приготування:
1 до 1 змішуємо дрібно нарізаний кріп, натертий сир і дрібно нарізану фету, додаємо майонез і добре перемішуємо. Дрібно нарізаємо крабові палички, солимо, перчимо, і ретельно перемішуємо. Намазуємо на хліб та насолоджуємось.