Бургери швидко втамовують голод - вони калорійні і дивовижно смачні. Якщо ви не боїтеся зайвих сантиметрів на талії – сміливо радуйте себе найпопулярнішим бутербродом у світі. Не треба бігти до McDonald's – сніданок можна приготувати вдома.
Ресторани McDonald's, які припиняли свою роботу після початку повномасштабної війни, вже відкриті у багатьох містах України. Ціни не можна назвати низькими, та й не всі мають час на відвідування закладів та черги. Спробуйте зробити бургер на власній кухні.
Простий рецепт надав одеський фудблогер Валерій Пономарь.
Котлета:
- 500 г яловичини;
- сіль та перець за смаком;
- 0,5 ч.л. меленого коріандру.
Маринована цибуля:
- одна червона цибулина;
- 1 ч. л. цукру;
- 0,5 ч. л. солі;
- 1 ч. л. винного оцту;
- окріп.
Соус:
- 2 ст. л. майонезу;
- 0,5 ст. л. солодкого соусу чилі;
- 0,5 ст. л. соусу барбекю;
- 0,5 ч. л. вустерського соусу;
- 1 ст. л. води;
- 1 ст. л. пармезану.
Також потрібно взяти велику булочку на свій смак, помідор, сир чеддер і лист салату.
Подивитися цю публікацію в Instagram
Наріжте цибулю невеликими кубиками, додайте сіль, цукор та оцет, залийте окропом і залиште її маринуватися на 15 хвилин.
Приготуйте соус, змішавши усі складові.
Сформуйте котлети плоскої форми та обсмажте їх із двох сторін. Додайте сир чеддер і залиште під кришкою, щоб він розплавився.
Намажте низ булочки соусом, викладіть мариновану цибулю та лист салату, потім помідори, нарізані кільцями, а зверху – котлету із сиром. Готово, можна насолоджуватися!
Нагадаємо, який бургер у McDonald's став найпопулярнішим після відкриття ресторанів.