Today.ua

Вікторія Бекхем показала, як відзначила Новий рік із сім'єю, і засвітила інтер'єр свого будинку в Англії

Вікторія та Девід Бекхем разом із трьома своїми дітьми живуть у графстві Хартфордшир на південному сході Англії у розкішному особняку вартістю понад 40 мільйонів доларів та володіють територією на 7 гектарів.

У своєму сімейному домі, який багато ЗМІ називають просто "Бекхінгемський палац", подружжя проводить усі свята. І цей Новий рік не став винятком.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Вікторія Бекхем опублікувала фотографії, зроблені всередині її дому. Уся сім'я зібралася за великим святковим столом біля каміна. Не було лише старшого сина сімейства, у якого вже тепер своя родина – 21-річний фотограф одружився з моделлю та спадкоємицею мільярдера Ніколою Пельтц. Ходили чутки, що невістка і свекруха одразу не порозумілися.

"З Новим роком, від усіх нас. Я дуже вас люблю: Девід, Ромео, Круз, Бруклін та Харпер", - зазначила у публікації зіркова матуся.

На фото можна побачити, що в домі Бекхемів відкрите планування, дерев'яні та кам'яні колони, балки на стелі, багато натуральних матеріалів та сучасні стильні меблі та декор.

Наприкінці вечора всі члени сім'ї вийшли надвір, щоб насолодитися пишним феєрверком.

Нагадаємо, Девід та Вікторія Бекхем у парному вбранні потрапили в об'єктиви папараці після вечірки в Лондоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ