Today.ua

Віктор Павлик не може виїхати з України після скандалу із дружиною

Віктор Павлик та його молода дружина Катерина Реп'яхова опинилися у центрі скандалу через перепустку на Південний міст у Києві. Після цього артисту, зважаючи на все, заборонили виїзд з країни.

Дуже гучний інцидент стався нещодавно з українським співаком та його дружиною-блогеркою. В особистому обліковому записі в Інстаграм колишній концертний директор артиста опублікувала відео, показавши, як вона з чоловіком їде Південним мостом у столиці - режимним об'єктом, який закрили для громадського транспорту 2022 року.

У ролику дружина Павлика зазначила, що це задоволення не для всіх, показавши у камеру спецперепустку, видану правоохоронними органами. Після цього спалахнув скандал, на який відреагувала поліція. Перепустку забрали і, зважаючи на все, заборонили музикантові виїжджати з країни.

Про це стало відомо від Діани Янушкевич, яка у соцмережах повідомила, що Віктор Павлик не зможе виступити у Німеччині на благодійному концерті.

"У зв'язку з обставинами, які мали місце в житті артиста 16-17 травня, організатори ухвалили рішення скасувати концерт Віктора Павлика. Хто виступатиме на благодійному концерті 4.06, ми повідомимо пізніше".

Цілком можливо, що проти Павлика та його дружини ведеться слідство, щоб з'ясувати, де вони узяли перепустку і з якого приводу вона була видана. Через це артистові також може бути заборонено виїзд із країни.

Нагадаємо, молода дружина Віктора Павлика показала нове розкішне авто та зізналася, скільки за нього заплатила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ