Today.ua

Вечір при свічках: Катя Осадча показала, як проводить час із дітьми після обстрілу Києва

Катя Осадча та Юрій Горбунов живуть у передмісті Києва, у розкішному двоповерховому особняку. Додому відома українська ведуча повернулася разом із двома маленькими синами після того, як кілька місяців прожила на заході країни.

Після вчорашньої ракетної атаки по всій країні відбулися відключення світла, включаючи такі великі міста, як Львів та Київ. Були введені віялові відключення електроенергії, а влада попросила українців бути терпимими і не включати електроприлади, щоб комунальники могли якнайшвидше усунути наслідки прильоту ракет.

Катя Осадча на власному прикладі показала шанувальникам, наскільки важливо зараз бути єдиним фронтом, відмовити собі в чомусь, щоб у місто та область повернулося світло.

В особистому обліковому записі в Інстаграм незмінна ведуча програми "Світське життя" опублікувала фото, зроблене в її домі. У кадрі Катя Осадча постала сидячи за обіднім столом, на якому стоїть свічка, що горить. До себе вона ніжно притискає двох маленьких синів – 5-річного Івана та однорічного Данила.

"Вечір свічок та обіймів. Дякую усім, хто доєднався до збереження електроенергії задля скорішого відновлення мереж. Складний день і той вечір в який обов’язково потрібно обійняти найрідніших і сказати, як сильно ви їх любите", - зазначила Катя Осадча в публікації.

Нагадаємо, Катя Осадча показала рідкісне спільне фото з братом та привітала його з днем народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ