Today.ua

Ванга передбачила, як закінчиться війна Росії з Україною: несподіваний прогноз

Провидиця Ванга передбачила, як закінчиться війна Росії з Україною. Знаменита болгарська провидиця повідомляла, що 2022 стане найстрашнішим для світу. Вона спрогнозувала результат бойових дій.

Ясновидиця передрікала, що розпочнеться велика війна. Так і сталося, коли російський диктатор Володимир Путін здійснив повномасштабне вторгнення на територію нашої країни. Ванга зазначала, що бойові дії розпочнуться у зимовий період, а закінчаться у літній. При цьому війна триватиме трохи більше двох років. Таким чином, можна зробити висновок, що кровопролиття має завершитись у період з червня по серпень 2023 року.

Провидиця також передбачала, що Україна буде у темряві. Можна зрозуміти, що йдеться про блекаути та систематичне відключення світла в країні. Обмеження в подачі електрики були пов'язані з масованим ракетним обстрілом рашистів. Вони неодноразово потрапляли до об'єктів критичної інфраструктури, відновлення якої потребує часу.

Екстрасенса повідомляла, що у майбутньому Україна стане головною у союзі із п'яти країн. Ванга передбачала, що наші співвітчизники після довгих-довгих труднощів житимуть добре. Вона вважала, що Україну може очолити жінка, котра принесе державі процвітання.

Ванга зазначала, що перемога України у війні із загарбниками, які підло атакували наші території, матиме "присмак гіркоти". Вона наголосила, що людство чекають на проблеми з водою, тому правителям потрібно врахувати це і подумати, як забезпечити народ життєво необхідним ресурсом.

Раніше астролог Олексій Кириченко та екстрасенс Ольга Стогнушенко спрогнозували, як і коли закінчиться війна в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ