Today.ua

У зеленій сукні та смарагдах: Кейт Міддлтон повторила культовий образ принцеси Діани

Кейт Міддлтон разом із чоловіком Вільямом вийшла у світ. 40-річна принцеса Уельська викликала фурор на премії Earthshot Awards, яка відбулася в Бостоні. Її Високість постала в яскраво-зеленій сукні з розрізом та прикрасах з діамантами та смарагдами. Вона повторила культовий образ принцеси Діани.

Члени королівської родини Великобританії побували на урочистій церемонії заходу, присвяченого екологічним проблемам. Кейт Міддлтон підібрала ефектне зелене вбрання, яке вказувало на тематику урочистого вечора – турботу про стан планети.

Герцогиня Кембриджська одягла розкішну довгу сукню від Solace London. Модель з відкритими плечима, поясом та розрізом підкреслила сттрунку фігуру багатодітної матері.

Кетрін завила довге темне волосся в локони і залишила його розпущеним. Стиліст зробив їй ніжний макіяж із акцентом на очі. Губи знаменитості виділила нюдовою помадою.

Розкішний образ доповнили сережки та кольє в тон одягу – з діамантами та смарагдами. Раніше вони належали матері принца Вільям – леді Ді.

Монарші особи вручили призи на суму мільйон фунтів стерлінгів (близько 1 мільйона 200 тисяч доларів). Гроші отримали переможці, які представили проекти з особливим внеском у захист довкілля.

Кейт Міддлтон опинилася в центрі загальної уваги. Вона викликала фурор і отримала багато компліментів.

"Вишукана майбутня королева, "Ось це постать після народження трьох дітей", "Неймовірна красуня", "Справжня англійська леді", "Принц вибрав дружину, таку ж прекрасну, як мати", - захопилися інтернет-користувачі.

Нещодавно Кейт Міддлтон у жакеті королівського кольору від Chanel з'явилася з чоловіком на лондонській арені Copper Box.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ