Today.ua

В Україну йде осінній холод: прогноз погоди до кінця тижня від Наталки Діденко

До кінця тижня в Україні стане трохи холодніше. Згідно з прогнозом Наталки Діденко, у ряді регіонів країни пройдуть дощі, температура повітря суттєво знизиться.

Народний синоптик Наталка Діденко засмутила своїх співвітчизників новим прогнозом погоди, який вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Так, за даними народного метеоролога, до середини поточного тижня українцям варто підготуватися до нетривалого похолодання. Особливо посвіжішає на Заході та Півночі України. Також температура повітря знизиться на Волині і в Черкаській області. Стовпчики термометрів покажуть +20...+25 градусів Цельсія.

Інші регіони України холодний атмосферний фронт не торкнеться, тому тут буде жарко. Місцями повітря прогріється до +35 градусів, прогнозує Наталка Діденко.

Опади можливі на Прикарпатті, а також у Луганській, Харківській, Сумській та Полтавській областях. На решті території України встановиться переважно суха і сонячна погода, місцями мінлива хмарність.

Похолодання, за словами народного синоптика, буде нетривалим. Вже до кінця тижня температура повітря в тих регіонах, де вона знижувалася, почне підвищуватися. Літня спека повернеться, а разом з нею і сонячна і ясна погода.

Дізнайтеся також прогноз погоди до кінця липня 2020 року в Україні. До чого готуватися жителям країни у найближчі майже два тижні?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ