Today.ua

В Україні різко потеплішає: прогноз погоди від синоптика Наталки Діденко

Наталка Діденко порадувала жителів України новим прогнозом погоди на найближчі дні. За даними метеоролога, прохолода ще трохи протримається, а потім нас чекає справжнє спекотне літо. Коли українці зможуть перевзутися в босоніжки?

Потепління буде не тільки істотним, але і різким. Пару днів доведеться потерпіти, поки циклон піде з України і понесе з собою холодні повітряні маси. Після цього відразу ж потеплішає.

Як стверджує Наталка Діденко, по-літньому тепло і навіть жарко стане вже з 5 червня 2020. Синоптик впевнена, що з цього дня українці, нарешті, зможуть зняти з себе кофти і куртки, переодягнувшись в легкий літній одяг.

[embed]https://www.facebook.com/tala.didenko/posts/3474043119292308[/embed]

До п'ятниці, 5 червня 2020, циклон Izolde як і раніше буде поливати територію України дощами, лякати зливами і грозами. А стовпчики термометрів навряд чи піднімуться вище позначки +20 градусів Цельсія.

Найхолодніше буде на західній Україні, над якою протягом 3 – 4 червня буде знаходитись самий центр зазначеного циклону. Вдень повітря тут прогріється максимум до +14 градусів. Вітер в межах 3-10 м/с.

У Києві вдень стовпчики термометрів покажуть до +17 градусів тепла. Дощ імовірний у другій половині дня.

Нагадаємо, раніше український народний синоптик Леонід Горбань приголомшив своїм прогнозом погоди на червень 2020. Метеоролог впевнений, що незабаром нас чекає сильна спека і засуха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ