Today.ua

У твідовому жакеті із золотими заклепками - новий елегантний образ стрункої 69-річної Бріжит Макрон

Бріжит Макрон завжди поруч зі своїм чоловіком. Вона супроводжує його у всіх поїздках, а 44-річний президент Франції Еммануель Макрон відірватися не може від своєї 69-річної дружини.

Після приїзду до США, де вони пробудуть до 2 грудня, подружжя виступило у Вашингтоні перед французькою громадою у штатах.

Перед журналістами та французами Еммануель Макрон та Бріжит Макрон з'явилися разом. Президент Франції не хотів відпускати свою кохану дружину, навіть поцілувавши їй руку на прощання.

Для чергового появи на публіці перша леді Франції обрала чудовий образ. Вона повернулася до свого звичного відтінку - чорного, який вона найчастіше вдягає.

69-річна колишня вчителька одягла стильну довгу багатошарову спідницю з вишивкою та вкорочений твідовий жакет без лацканів, з коміром-стійкою та золотими заклепками. Образ вона завершила туфлями на підборах та ніжними сережками. Волосся Бріжит Макрон залишила розпущеним, уклавши кінці всередину, а в макіяжі зробила акцент на очах.

Шанувальники захопилися, відзначаючи, наскільки ж подружжя - мила пара.

"Який милий чоловік", "Красавчик Макрон. Справжній закоханий джентльмен", "Вищий клас наш президент", "Божественна пара", "Люблю цю парочку", - пишуть фанати.

Нагадаємо, 69-річна Бріжит Макрон показала найуніверсальніше пальто, яке ніколи не вийде з моди - незамінна річ у гардеробі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ