Today.ua

У трендових джинсах та штучній шубці: Дженніфер Лопес помітили з дітьми на прогулянці

Американська актриса Дженніфер Лопес та її чоловік Бен Аффлек взяли своїх дітей та вирушили на прогулянку. Вільний зимовий день вони провели в теплому Лос-Анджелесі, прогулявшись місцевими вуличками і насолодившись компанією один одного.

Подружжя сфотографували папараці разом з їхніми дітьми від попередніх стосунків - дочкою та сином актора Серафіною та Семюелем та дочкою співачки Еммою.

Усі члени зіркової сім'ї обрали затишне та комфортне вбрання. 53-річна Дженніфер Лопес віддала перевагу трендовим широким джинсам синього кольору з потертостями, білій футболці та блакитній шубці зі штучного хутра. Щоб її ноги візуально виглядали нескінченно довгими, вона одягла туфлі на прихованій танкетці та ультрависокому підборі.

Її образ завершила невелика синя сумочка на довгому ремінці та класичні сонцезахисні окуляри позачасової форми. Волосся Дженніфер Лопес прибрала в милий пучок на потилиці і залишила чубчик обрамляти обличчя.

Бен Аффлек одягнув образ у нюдових відтінках. Його вибір упав на бежеві штани, светр, білу футболку та коричневі кеди.

Старша дочка співачки та середня дочка актора, як і раніше, виглядають як хлопчики, обираючи безформний одяг і коротко обрізаючи волосся.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від benniferstan (@benniferstan)

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у шкіряних шортах та з найтрендовішою зачіскою 2023 року показала нові ефектні фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ