Today.ua

У стилі Кейт Міддлтон: Олена Зеленська у сукні королівського кольору зачарувала українців

Олена Зеленська продемонструвала ефектний образ під час нового виходу у світ. 44-річна перша леді України з'явилася у трендовій сукні королівського темно-синього кольору. Обраниця президента зачарувала співвітчизників.

Дружина Володимира Зеленського всіляко підтримує його та залучає допомогу світових партнерів для наближення перемоги. Вона зустрілася з дипломатичним корпусом під час Конференції послів України, де обговорила спільні плани та просування міжнародного співробітництва для наближення перемоги над російськими окупантами. Олена Зеленська на зустрічі з високопосадовцями виглядала чарівно.

Улюблениця публіки постала у сукні модної довжини міді. Вбрання зі стильним розрізом на комірі та поясом підкреслив тендітну фігуру Олени. Вона доповнила аутфіт класичними чорними туфлями на підборах.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Зеленська не стала робити складну зачіску. Вона обмежилася жіночним укладанням. Стиліст розділив її світлі локони на бічний проділ і випрямив їх. Макіяж у природних тонах виглядав доречно та ненав'язливо.

Дружина глави держави поспілкувалася із гостями, виступила із промовою, а також зробила пам'ятні фото з присутніми.

"Поділилася спостереженням: зараз, коли український опір змінює світ, роль багатьох із нас зростає – зокрема, змінюється роль подружжя перших осіб. Кожен і кожен може й прагнути робити більше. Україна бореться за збереження кожної своєї людини та сім'ї. Не дивно, що українці зараз воюють, волонтерять, працюють для перемоги цілими сім'ями. І в дипломатичній галузі так само", - зазначила перша леді України.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Підписники Зеленської захопилися її красою та чудовим смаком. Вони звернули увагу на те, що Зеленська часто обирає вбрання темно-синього кольору, який вважається королівським. У подібних образах можна побачити членів монаршої родини Великобританії, зокрема Кейт Міддлон та Меган Маркл.

"Чудово виглядаєте", "Неймовірна красуня", "У стилі Кейт Міддлтон", "Вам так личить синій", "Наша українська принцеса", "Шикарнє вбрання", - прокоментували фоловери.

Недавно Олена Зеленська знялася у новорічному шоу. Перша леді України з'явилася у розкішній блакитній сукні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ