Today.ua

У шовковому вбранні та з клатчем у формі човна: Надя Дорофєєва викликала фурор у Маріїнському палаці

Надя Дорофєєва вийшла у світ в ефектному жіночному образі. Співачка в контрастному шовковому вбранні викликала фурор у Маріїнському палаці.

Виконавиця хіта "Пусть горит моя душа" побувала на церемонії нагородження учасників акції "Діти-рятувальники – герої війни", що відбулася у Білому залі Героїв України у Маріїнському палаці Києва.

Надя Дорофєєва одяглася у вишукане вбрання – лаконічну чорну блузку з рукавами та білу спідницю з шовкової тканини. Вбрання доповнило екстравагантний жовтий клатч-човник від українського бренду BEVZA.

Уродженка Сімферополя підібрала чорні босоніжки на підборах. Колишня дружина Володимира Дантеса поклала довге волосся легкими локонами і нанесла ніжний макіяж у натуральних тонах. Артистка позувала в Києві.

Шанувальники адресували Наді Дорофєєвій компліменти.

"Дуже гарна", "Само витонченість", "Так незвично виглядаєш. Просто супер. Йде образ", "Дівчина, ви прекрасні", - прокоментували фоловери.

Співачка також знялася із 7-річним Єгором Шереметою з Чернігівщини. Хлопчик виявив мужність та захищав рідних, які постраждали від дій рашистів.

"Наше майбутнє, сенс нашого життя та щастя – діти. Сьогодні разом із президентом, першою леді та колегами-артистами мала честь нагородити наших маленьких героїв. Єгор разом із бабусею він місяць ховався у погребі, змайстрував дерев'яний автомат та охороняв вулицю у своєму селі. І зараз малюк не зупиняється! Допомагає піротехнікам і повідомляє про вибухонебезпечні предмети на околицях!" - написала знаменитість.

Поп-діва уточнила, що школяр допомагає одужати братові, який з переляку перестав розмовляти. Він також мріє відремонтувати будинок, який зруйнували окупанти. Надя висловила впевненість, що з такою молоддю України чекають велике майбутнє.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва після розлучення закрутила новий роман. Вона почала зустрічатися із київським ресторатором Михайлом Куцуріним. Зірка показала рідкісне спільне фото з коханим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ