Today.ua

У сексі-сукні: Тіна Кароль прикрасила червону доріжку на міжнародному кінофестивалі

Тіна Кароль з'явилася на Берлінському міжнародному кінофестивалі, де пройшлася килимовою доріжкою разом із Шоном Пенном, який представив свій новий фільм про війну в Україні. На подію українська зірка прибула не просто так – річ у тому, що пісня виконавиці Kolomyika стала саундтреком до картини.

На килимовій доріжці українська артистка з'явилася в особливій сукні з історією. Дизайнерка розповіла, що створила це вбрання у будуарному стилі 20-х років, щоб вшанувати пам'ять українських жінок, які за часів радянського союзу були позбавлені жіночності та сексуальності.

"Коли всі відновлялися після Першої світової війни, святкували, веселилися в нову епоху джазу, українську культуру, еліту та народ винищували. І тут я хочу звернути увагу на втрачену жіночність - дівчатка не мали належного виховання, гарних зачісок та прекрасних ляльок, а жінка назавжди занурилася в робочий одяг і кирзові черевики. Сила і краса української жінки була принижена. Для візуалізації я обрала будуарний стиль 20-х років, тому що він вдало відображає безтурботність, неквапливість, ошатність і жіночність. Жінку тих років звільнили від "корсетної клітини", але українську жінку одразу ж і закули у "кайдани радянського товариша". Тому ця колекція — це мої риторичні роздуми про те, яким міг бути український втрачений джаз", - розповіла творець наряду, художниця по костюмах Марина Бойко.

Тіна Кароль виглядала напрочуд гарно у білій сукні з ефектною лінією декольте та чорним малюнком. Її вбрання доповнювала накидка в тон із довгим шлейфом, туфлі на підборах, улюблене укладання – Голлівудські хвилі та макіяж з акцентом на губах.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Тіна Кароль. Офіц. фан-клуб (@_fantina)

Нагадаємо, Тіна Кароль у мереживній мінісукні та чоботях-панчохах знялася без білизни в ліфті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ