Today.ua

У рокерській футболці та квіткових штанах: Дженніфер Лопес з дочкою прогулялися магазинами

Дженніфер Лопес, її сестра Лінда та єдина дочка Емма була помічена папараці в Лос-Анджелесі наступного дня після Різдва. Вони вирушили на шопінг, чудово провівши час у торговому центрі.

Відповідні фото потрапили до мережі та шанувальникам було, що обговорити. Успішна американська співачка не боїться поєднувати принти та різні стилі в одязі, періодично опиняючись у лавах найгірше одягнених зірок.

Цього разу для походу магазинами Дженніфер Лопес обрала прямі штани із середньою посадкою в дрібний квітковий принт і рокерську футболку із зображенням співачки Селени - однієї з найуспішніших мексикано-американських виконавиць XX століття, якою, мабуть, надихається Джей Ло. Також вона одягла замшеві темно-коричневі чобітки та взяла улюблену сумочку Біркін.

Волосся співачка прибрала в тугий хвіст, одягла масивні сережки-кільця, які вже багато років є візитівкою її стилю, та сонцезахисні окуляри.

Чимало уваги привернула дочка Дженніфер Лопес. 14-річна Емма, яка назвала себе небінарною особистістю, попросивши звертатися до неї "вони", оскільки не може вирішити хлопчик вона чи дівчинка, все ще має вигляд обірванця.

Спадкоємиця однієї з найкрасивіших жінок планети вийшла на публіку у широких джинсах-карго, кедах, футболці-поло, вінтажному бомбері та з сумкою-портфелем через плече. Дівчинка, як і раніше, носить коротку стрижку.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес показала, як стильно носити наймодніші штани весни 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ