Today.ua

У сукні з вирізами та на шпильках: Анджеліна Джолі показала модний образ на побаченні з мільярдером

Анджеліна Джолі обрала ефектний образ для нової появи на публіці. 47-річна американська актриса одягла відверту сукню з вирізами на талії та туфлі на шпильці.

Зірка фільмів "Турист" та "Малефісента" потрапила до об'єктивів папараці. Вона обожнює монохромні вбрання, і цього разу залишилася вірною своєму стилю. Анджеліна Джолі постала у вбранні total black. Однак цього разу вона зробила вибір на користь жіночності.

Артистка одяглася у довгу пряму сукню з круглими вирізами на талії. Його доповнили класичні туфлі на високих підборах. Анджеліна розпустила довге волосся, яке навесні освітлила. Очі займистості прикрили чорні сонцезахисні окуляри.

Джолі зняла тримала в руках пальто. Помітно, що голлівудська діва була у гарному настрої. Вона посміхнулася, коли побачила фотографів.

Анджеліна Джолі у сукні з вирізами з'явилася на побаченні з мільярдером

Компанії колишній дружині Бреда Пітта склав спадкоємець відомої європейської династії Ротшильдів - Девід Майєр де Ротшильд. Він веде активне суспільне життя та займається питаннями екології. Актриса також ними цікавиться, тому вони мали важливу тему для обговорення.

Нагадаємо, що Ротшильди – одні із найбагатших людей у світі. Вони заснували свою банківську справу у XVIII столітті. За даними Forbes, зараз статки династії перевищують 500 мільярдів доларів.

Джолі часто приписують романи із різними чоловіками. Проте після скандального розриву із колегою вона не поспішає знайомити публіку зі своїми обранцями. Анджеліна виховує шістьох дітей: трьох біологічних від Бреда Пітта, і трьох прийомних.

Раніше повідомлялося, що 16-річна дочка Анджеліни Джолі змінила імідж. Шайло поголила волосся і почала носити короткі вбрання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ