Today.ua

У сукні з розрізом до стегна: Тіна Кароль у відвертому образі позувала на підлозі

Тіна Кароль стала героїнею відвертої фотосесії. 37-річна співачка знялася у вишуканій чорній сукні з розрізом до стегна. Вона ефектно позувала, лежачи на підлозі.

Виконавиця хіта "Вільна" постала у драматичному образі. Вона одяглася в чорну сукню. Вбрання з довгими рукавами та високим розрізом акцентувало увагу на стрункій фігурі артистки. Тіна Кароль підібрала класичні туфлі. Мініатюрна поп-діва виглядала жіночно.

Зірка "Євробачення – 2006" розпустила довге світле волосся, яке уклала легкими хвилями. Стиліст зробив їй макіяж із акцентом на очі. Їх виділили золотаві тіні та чорні стрілки. Губи підкреслила світло-коричнева помада. Аутфіт завершив ніжний нюдовий манікюр.

Кароль позувала перед фотографом, лежачи на підлозі у фотостудії. Він був застелений червоною тканиною, яка контрастувала з одягом моделі. Оператор нагадував клієнтці, які ракурси краще приймати для гламурних кадрів. Тіна виглядала розкуто й невимушено.

"Червоне – це любов, а чорне – це журба", - написала співачка.

Шанувальники захопили пікантність нового фотосету знаменитості. Вони залишили багато захоплених відгуків на сторінці Кароль у соцмережі Instagram.

"У цих очах розум, ніжність, сила духу", "Фотографу - браво, без будь-яких зайвих еротизмів показав всю вашу внутрішню розкутість", "Це пожежа! Я вами захоплююсь", "З кожним роком ви все розквітаєте", "Чорне - це не журба, а крутий стиль", "Вау, вогонь, приголомшлива дівчина", - прокоментували фоловери.

На днях Тіна Кароль похвалилася схудлою фігурою. Співачка знялася без макіяжу, у бюстгальтері та спортивних штанах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ