Today.ua

У сукні з перлів: Кім Кардаш'ян засвітила пишну фігуру в “голому“ вбранні

Кім Кардаш'ян прикрасила килимову доріжку однієї з найзначніших подій року. Як завжди, американська телезірка виглядала чудово, одягнувши вбрання, яке підкреслило найкращі переваги її фігури.

Цього року Met Gala або, як його ще називають, Бал Інституту костюма, був присвячений чудовому дизайнеру, легенді у світі моди Карлу Лагерфельду. Тому всі образи були присвячені йому, і навіть його улюбленій кішці Шуппет.

Не обійшовся захід без Кім Кардаш'ян. Американська теледіва вже багато років поспіль не пропускає цієї події. Цього року зірка реаліті-шоу порадувала шанувальників Met Gala у "голій" сукні, прикрашеній перлами.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Vogue (@voguemagazine)

У понеділок увечері, 1 травня, Кім прибула на щорічний захід зі збору коштів Метрополітен-музею в Нью-Йорку в пошитій на замовлення сукні Schiaparelli, що складається в основному з перлин і корсету тілесного кольору. Її образ завершив масивний чокер, ефектна накидка, зачіска в стилі Одрі Хепберн із фільму "Сніданок у Тіффані" та босоніжки на тонких ремінцях.

Деяким наряд Кардаш'ян став відсиланням до її старих фото, на яких вона позувала повністю оголеною, одягнена лише у багатошарове боді з намистин.

Нагадаємо, фото Кім Кардаш'ян у нюдовому купальнику висміяли в Мережі: "Коротконіжка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ