Today.ua

У сукні та в'єтнамках: Дженніфер Лопес зачарувала простим повсякденним вбранням

В'єтнамки вже давно стали частиною нашого гардеробу. І якщо раніше ми їх носили тільки влітку на пляжі, то зараз це взуття пропонують носити і у великому місті, поєднуючи не тільки з сукнями, але і іншими суворішими образами. І це доводить красуня Дженніфер Лопес.

Американська актриса та співачка потрапила до об'єктивів папараці за день до свого казкового весілля з Беном Аффлеком у Савані. Артистці довелося побувати у лікарні, бо її свекруха постраждала у будинку актора.

Стало відомо, що 80-річна мати Бена Аффлека впала з причалу і сильно порізала ногу. Кріс Енн Болдт знайшов її син, і до маєтку незабаром прибула машина швидкої допомоги. Актриса із чоловіком теж незабаром приїхали до лікарні. На публіці 53-річна виконавиця з'явилася у чудовому повсякденному вбранні – картатій рожево-білій сукні у стилі ретро та нюдових гумових в'єтнамках. Образ Джей Ло завершила своєю улюбленою сумкою-шопером від Chanel, волосся прибрала у гладку зачіску та одягла сонцезахисні окуляри. Також на обличчі зірки не було жодної краплі макіяжу. Бена Аффлека сфотографували на вулиці, коли його мамі наносили шви. Незабаром Кріс з'явилася на публіці, залишаючи лікарню в інвалідному візку. На щастя, жінка не отримала серйозних травм і змогла бути присутньою на пишному весіллі сина. Нагадаємо, юні дочки Дженніфер Лопес та Бена Аффлека у чоловічих костюмах здивували вибором вбрання на весіллі батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ