Today.ua

В ПАРЄ заявили, що Олег Ляшко повинен повернутися Верховну Раду

Делегат ПАРЄ, колишній народний депутат України Георгій Логвинський виступив з несподіваною заявою. За словами представника Парламентської асамблеї ради Європи, лідер «Радикальної партії» обов'язково повинен повернутися у Верховну Раду.

Олег Ляшко є одним з кращих народних депутатів України, одним з найсильніших політиків і здатний зіграти важливу роль у долі українського парламентаризму. Про це Георгій Логвинський повідомив у своєму Facebook.

«Він стане одним з найсильніших спікерів в цьому дивному, мовчазному скликанні Верховної Ради», - написав делегат ПАРЄ.

Крім того, Логвинський пропонує епатажному політику приєднатися до української делегації в ПАРЄ.

Олег Ляшко, на думку Логвинского, буде активно захищати українські інтереси на міжнародній арені. Саме він зможе значно підсилити команду тих, хто «бореться з російською агресією дипломатичним шляхом, і не дозволить здати національні інтереси країни в обмін на сумнівні обіцянки», – висловив свою думку Логвинський.

Нагадаємо, раніше Олег Ляшко заявляв, що має намір повернутися у Верховну Раду. Цю заяву екс-нардеп зробив після зустрічі з політиком Юлією Тимошенко в одному з ресторанів Києва. Через деякий час, в політичному ток-шоу Савіка Шустера мер Дніпра Борис Філатов також заявив, що хотів би бачити в українському Парламенті лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ